Tel. 93.840.20.04 / Fax. 93.846.33.46

Receptes

Descobreix amb La Perla la riquesa gastronòmica d’altres països. Aprèn a cuinar receptes exòtiques, amb productes d’importació i productes ètnics. Degusta nous sabors!

Crema de carbassa i coco

Ingredients ( 4-6 comensals ) 1 Quilo de carbassa pelada i trossejada 2 Porros petits o 1 gran 1 C / c curri ½ C / c de cúrcuma ½ c / c de farigola Pebre negre al gust nuez moscada 300 Mil·lilitres de llet de coco Aroy - D 100 Mil·lilitres de llet ( o una mica més per...

Llegir més...

Sushi

Des de fa anys el sushi és un dels plats més populars del món. El seu orígen és japonès i com a ingredient principal utilitza l'arròs guarnit amb peix, verdures o marisc. ¿Perquè és bo menjar sushi? És un menjar de baix contingut calòric, pocs greixos i elevat...

Llegir més...

Patates al curry amb oli de coco

Ingredients : 1kg de patates 125ml d'aigua 2 cebes 2 grans d'all 3 cullerades d'oli de coco 1 1/2 culleradetes de curri 2-3 cullerades de llavors de sèsam . Procediment : Pelar i tallar en glaçons les patates i sofregir-les en l'oli de coco durant 10 minuts. Tallar la...

Llegir més...

Hummus

L'hummus és un aperitiu i una de les receptes més populars de l'Orient Mitjà. Es serveix amb pa de pita fresc o torrat, i es compon bàsicament de puré de cigrons i suc de llimona. La tahina és un ingredient imprescindible per elaborar l'autèntic hummus . Què...

Llegir més...

Cuscús amb wok de verdures, crema de cacauet i coco

El cuscús és un plat tradicional berber fet a base de sèmola de blat. Podria considerar-se el plat principal de molts pobles del nord d'Àfrica, i en algunes famílies es cuina diàriament. El cuscús és un aliment que consisteix en grans de sèmola de blat dur, i existeix...

Llegir més...

Pa de pessic de farina d’arròs i iogurt

Hi ha infinitat de receptes de pa de pessic elaborades amb moltes varietats de farina. Aquesta recepta està elaborada amb farina d'arròs, farina apta per a celíacs, recepta ideal per a esmorzars i berenars. La farina d'arròs és un substitut ideal de la farina de blat...

Llegir més...

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies