Distribució

La Perla ofereix un servei logístic que arriba a tot tipus de clients, tant nacionals com europeus o internacionals. Això ens permet conèixer les necessitats i oportunitats de mercat, benefici que traslladem als nostres clients proporcionant-los els millors productes d’importació que els permeten ser competitius.

Distribució a Espanya

La Perla disposa d’un magatzem central de 7000m2 a Barcelona i de quatre delegacions a les zones ètniques més importants a Espanya. Distribuïm per tot Espanya en 48 hores producte ètnic sec, fresc o congelat.

Distribució a Europa

La Perla proveeix a tot Europa per transport terrestre des de la nostra seu central de Barcelona. Servim des d’un palet fins a camions complets a tot Europa i en un termini curt.

Distribució Internacional

La Perla exporta fora d’Europa a diferents països d’Àfrica, Amèrica i Orient Mitjà sent el proveïdor de confiança dels nostres clients. Exportem contenidors complets des de fàbrica o contenidors mixtes des del nostre estoc regular de Barcelona. Complim amb totes les normatives sanitàries i lliurem la documentació adequada per a despatxar les duanes al país de destí.

Instal·lacions

La Perla disposa d’un magatzem propi de 7000m2 al polígon Can Jorn de la Roca del Vallès. Té 8 molls de càrrega i capacitat per a més de 10.500 palets per a l’estoc.

Transport terrestre

La Perla ha creat una amplia xarxa de distribució terrestre tant a Espanya com a Europa arribant a qualsevol punt en un temps curt i a un cost molt competitiu.

Transport marítim

El transport marítim és el mitjà més eficient i que ens permet importar els principals productes del nostre catàleg. Movem anualment més de 1.000 contenidors. Des dels últims anys La Perla exporta diversos productes Europeus a Àfrica i USA.