La Perla

La satisfacció de client és el nostre principal objectiu, i per aconseguir-ho incorporem constantment nous productes i noves marques. Tots els productes són de prestigioses marques on la qualitat de les matèries primeres i l’excel·lència en els processos de fabricació resulten en productes que formen part dels lineals dels principals supermercats.

La Perla som especialistes en importació i distribució de productes alimentaris ètnics i productes alimentaris exòtics. Importem directament d’Àfrica, Àsia, Amèrica i Europa, i distribuïm a nivell nacional i internacional, acostant a tothom la riquesa gastronòmica d’altres països.

Treballem en aquest sector des de 1997, i ens hem guanyat la confiança de les principals marques de mercat alimentari com Nestlé, AroyD, Guinness, FOCUS, Lipton o Jumbo entre d’altres. A més, comptem amb un catàleg de marques pròpies amb les que el client pot optar per millors preus sense renunciar a la qualitat: Wyndoo, Halah, Tiga Dèguè, LP African Foods, King Àfrica, Kumba, Safna o The Elements entre d’altres.

La satisfacció del nostre client. Com ho fem?
Sent referent en importació i distribució d’alimentació ètnica. Oferir productes alimentaris de qualitat de totes les regions i cultures acostant la riquesa gastronòmica a totes les parts de món.

Seleccionar en origen els millors productes ètnics amb alts estàndards de qualitat. Per a això, disposem de més de 800 referències incloent alimentació ètnica seca, aliments ètnics refrigerats, aliments ètnics congelats i una àmplia gamma de cosmètica ètnica i cosmètica natural.

El respecte per la diversitat cultural, apropant la gastronomia d’altres països a tot el món. Amb els nostres productes oferim a totes les persones que no es troben al seu país natal la possibilitat de poder cuinar els seus menjars tradicionals i sentir-se com a casa.

Gràcies a això, La Perla s’ha convertit en uns dels importadors ètnics europeus més rellevant. Distribuïm directament des de la central de Barcelona i les nostres 4 delegacions territorials:  País Basc, Almeria, Múrcia i València.

Fem negocis junts?

Consulta el catàleg de productes de la Perla. Tria els que necessites, fes la comanda i demà t’ho servim. Així de fàcil és créixer amb La Perla!

Ja és client?

A la Perla t’ho posem fàcil sense pagaments en línia, realitza la teva comanda ara i la reps abans de 48h! (Espanya) Sense sorpreses! Així de fàcil és comprar els teus productes ètnics!