Qui som

La Perla és una empresa especialitzada en la importació i distribució de productes alimentaris i cosmètics internacionals. Importem directament d’Àfrica, Àsia, Amèrica i Europa, i distribuïm a nivell nacional i internacional, traslladant aliments d’arreu del món a majoristes, distribuïdors i fabricants. El nostre equip està format per més de 50 persones a Espanya amb seu a Barcelona, ​​i quatre delegacions comercials: València, Almeria, Múrcia i el País Basc.

Treballem al sector de l’alimentació des de 1997 i representem les principals marques d’alimentació exòtica i internacional del mercat com Nestlé, Aroy-D, Guinness, FOCO, Lipton o Jumbo. Marques amb una forta presència local a països d’Àfrica o Àsia i gràcies al nostre sòlid sistema logístic podem oferir aliments globals a pràcticament tots els països del món. Treballem mà a mà amb les principals marques del sector, disposant també d’una cartera de marques pròpies produïdes internacionalment per tal que l’alimentació preservi el sabor i l’essència del país d’origen. Algunes de les nostres marques són: Halah, Tiga Dèguè, LP African Foods, King Africa, Kumba, Safna o The Elements entre d’altres.

La nostra experiència i llarga trajectòria en el mercat internacional d’alimentació i cosmètica fan de La Perla el vostre soci ideal.

Un catàleg de més de 1.300 referències

La Perla disposa d’un magatzem propi de 7000m2,
amb 8 molls de càrrega i capacitat per a 10.500 palets d’estoc.

Cartera comercial de més de 5000 botigues i més de 200 majoristes

Proveïdor de les principals empreses espanyoles que formen part
de la indústria alimentària

Proveïdor de més de 500 empreses de distribució d’aliments
a Europa i la resta de continents

Xarxa de distribució logística sòlida, marítima i aèria

La nostra missió?

L’objectiu principal de La Perla és apropar i distribuir a tot el món aliments ètnics i exòtics de qualitat a nivell internacional. Garantir que la riquesa culinària de tots els països es pot trobar a totes les parts del món, sense excepció. A més, les noves tendències culinàries fan que el menjar exòtic formi part de totes les cuines i restaurants nacionals i internacionals.

La Perla s’ha convertit en un dels importadors ètnics europeus més importants, sent un referent en la importació i distribució d’aliments ètnics. Seleccionem en origen els millors productes ètnics amb estàndards d’alta qualitat.