SIAL PARIS 2018 – Saló Internacional de l’Alimentació

Del 21 al 25 d’octubre de 2018, SIAL (Saló Internacional de l’Alimentació) tornarà a obrir les seves portes per rebre als professionals de l’alimentació i begudes, a París Nord Villepinte. L’esdeveniment biennal reuneix la indústria alimentària mundial on es comparteixen les solucions d’avui i de demà, com també els desafiaments alimentaris en els propers 30 anys. Amb més de mig segle d’experiència, ha aconseguit posicionar-se com la fira de referència mundial, motiu pel qual La Perla ha decidit, per primer any, atendre la fira.

La Perla assistirà com a expositor amb l’estand 2 M 164 al Hall 2 (National Pavilions), dins del grup de l’ICEX. A la fira anirem acompanyats del nostre catàleg d’alimentació ètnica i global, mostrant al públic la riquesa alimentària que ens ofereixen altres continents. Mostrarem els principals productes del sector recolzats per grans marques com Nestlé, Cerelac, Maggi, Lipton, Foster Clark, AROY-D, Jumbo, Indomie, De Rica o The Elements entre d’altres. Amb un catàleg de més de 800 referències ens posicionem com un dels principals proveïdors d’alimentació ètnica on els nostres clients poden importar, exportar o distribuir des d’una caixa, un camió a un contenidor. El client és el que posa els límits.

En SIAL ja han confirmat l’assistència més de 160.000 visitants de 80 països diferents, així que si ets un d’ells, no oblidis visitar el nostre estand!