Alimentaria 2016 – International Food and Drinks Exhibition

Del 25 al 28 d’abril del 2016, l’Alimentaria tornarà a ser el centre de negocis internacional per a tots els professionals de la indústria de l’alimentació, begudes i gastronomia. Una cita obligada amb la innovació, les últimes tendències i la internacionalització del sector. En la present edició, l’Alimentaria celebrarà el seu 40 aniversari. Quatre dècades de trajectòria amb la seva edició més internacional, innovadora i gastronòmica.

La Perla assistirà com a expositor amb l’estand E11 al Pavelló 2 (Multiple Foods). A la fira presentarem la gama de productes The Elements, marca d’aliments i begudes saludables, majoritàriament derivades del coco que contribueixen a portar un estil de vida actiu i saludable. Entre ells, trobem aigua de coco, llet de coco, sucre de coco (amb un índex glucèmic inferior a altres sucres), o oli de coco verge (amb menys calories que altres olis), entre d’altres productes. Seguint la línia de tot el nostre catàleg alimentari, The Elements és una gama de productes d’origen asiàtic.

Un dels productes estrella és l’aigua de coco. Una beguda natural, 100% pura, sense colorants, sense conservants ni sucres afegits. L’aigua de coco és un potent isotònic natural, ja que conté altes dosis de fòsfor, magnesi, calci, potassi i sodi. La beguda és ideal per a persones que practiquen esport, nens i adolescents en etapes d’alt rendiment o per sèniors que necessiten complements a la seva dieta.

La Llet de Coco The Elements, la germana predilecta de l’aigua de coco, és una beguda de gust dolç i textura lleugera, ideal per prendre en l’esmorzar o berenar. 100% vegetal, sense gluten, sense lactosa ni proteïnes de llet. Beguda energètica i refrescant gràcies a les sals minerals, al magnesi, fòsfor i calci. Un must en el teu dia a dia!

Si tens pensat anar la fira, no oblidis visitar el nostre estand E11 del pavelló 2 per obtenir més informació de The Elements, i de tot el nostre catàleg de productes.