/*Analytics*/

Crema de carbassa i coco

Ingredients ( 4-6 comensals )

  • 1 Quilo de carbassa pelada i trossejada
  • 2 Porros petits o 1 gran
  • 1 C / c curri
  • ½ C / c de cúrcuma
  • ½ c / c de farigola
  • Pebre negre al gust
  • nuez moscada
  • 300 Mil·lilitres de llet de coco Aroy – D
  • 100 Mil·lilitres de llet ( o una mica més per rectificar la densitat de la crema )
  • 10 gambes
  • Coco ratllat
  • sal
  • oli d’oliva verge extra



Elaboración
Elaboració
Posa en una paella o cassola àmplia un bon raig d’oli d’oliva, la carabassa trossejada amb el porro pelat i picat, salpebrar al gust i deixar que es faci a foc lent fins que la carbassa estigui tendra, uns 20 minuts aproximadament .

Si veus que la cassola queda molt seca, afegeix llet de vaca en petites dosis perquè ajudi a coure la carabassa. Quan aquesta ja estigui tendra i comenci a desfer-se, incorpora la llet de coco Aroy – D, el curri, la cúrcuma, la farigola, la nou moscada i rectificar de sal i pebre. Continuar la cocció durant 10 minuts més.
Un cop llest, triturar amb un túrmix.

Fes les gambes a la planxa, pots fer-les amb la closca i després pelar-les, o pelar- primer (reservant el cap i la carcassa per fer una salsa o brou) i donar-los un parell de voltes en una paella, naturalment amb sal al gust. Servir el plat amb les gambes a sobre de la crema, i escampar el coco ratllat.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close